Om GlowLash | Glow Lash

Om GlowLash

Välkommen till GlowLash fransskola och franssalong i Stockholm.

GlowLash historia började i Södertälje i ett litet behandlingsrum en bit utanför centrum som jag, grundaren till Glowlash, Linda Hanna hyrde för att utföra fransbehandlingar. Året var då 2008 och fransförlängningstekniken hade precis nått Sverige därav var det relativt ovanligt med fransförlängning. Men jag hade turen att upptäcka det fantastiska sättet att förlänga fransar på ett säkert och tryggt sätt och hoppade på tåget tidigt och blev en bland de första i Sverige som fick äran att titulera mig som franssylist efter en utbildning.

Fransförlängning började bli allt mer populärt, efterfrågan på behandlingar ökade markant och verksamheten expanderade. År 2013 slogs dörrarna upp till den nya stora Glowlashsalongen i Södertälje som även var en fransskola. Glowlash blev så småningom Södertäljes största franssalong och fransskola med många nöjda kunder och elever. Jag har genom åren deltagit i flera olika skönhetsutbildningar och blivit yrkeslärare inom fransförlängning och mina ambitioner har alltid varit att alla ska känna sig både trygga och nöjda med både behandlingar och utbildningar i min salong. 

Idag har Glowlashsalongen flyttat till en mysig lokal i Stockholm. Vi fortsätter med både behandlingar och utbildningar precis som innan men i en annan stad. Jag hälsar alla fortfarande välkomna att boka tid via bokadirekt för behandlingar eller maila, ringa eller sms:a om det gäller frågor och funderingar kring utbildning eller behandlingar. 

 

 

 

 

Varmt Välkommen till vår fina salong och känn värmen av gemenskap.                Linda Hanna, behandlare, yrkeslärare och Grundaren till Glowlash