Om GlowLash | Glow Lash

Om GlowLash

Välkommen till GlowLash fransskola och franssalong i Södertälje, öppnades år 2013 av Linda Hanna.

Linda är grundare till GlowLash franssalong och GlowLash yrkesutbildningar för fransförlängning och fransprodukter.

GlowLash är Södertäljes största fransskola där vi erbjuder profesionella fransutbildningar i både singelfransar och volymfransar. Härdplastutbildning med kursintyg ingår i vår grundutbildning Singelfransar.

Linda, lärare för GlowLash fransutbildningar har sedan 2008 jobbat med fransförlängning. Med ett genuint intresse för skönhet har Linda under hela sin yrkeskarriär arbetat med internationella företag med att testa åtskilliga material och produkter samt utveckla nya tekniker för fransförlängning. Vilket har lett till att välja marknadens bästa urval av produkter när det gäller kvalitet och hälsoaspekt.

Hennes brinnande engagemang för yrket gör att hon följer utvecklingen med det senaste inom fransförlängningen och genomgår ständigt fortbildning inom sitt specialområde som har lett till utveckling av eget produktmärke GlowLash för fransförlängning.

GlowLash erbjuder förutom fransutbildningar även behandlingar som fransförlängning, trådning, formning av bryn,frans och brynfärgning av både experter och elever. Här blir du väl omhändertagen för att du ska känna sinnesro och lita på vår kunskap och perfektion, vi nöjer inte oss med mindre.

Vi är fyra stylister på GlowLash som värdesätter dig högt som kund och vår ambition är att alla kunder ska vara nöjda. Vi ger dig en nöjd kundgaranti och kunden står alltid i focus hos oss.

Vi har våra Seyf certifierade fransutbildningar i både Glowme salong i Södertälje och i Johanneshov Stockholm.

Varmt Välkommen till vår fina salong och känn värmen av gemenskap.
Linda Hanna, Salongsägare, Lärare och Grundaren till Glowlash