Singelfransar | Glow Lash

Singelfransar

Singelfransar även kallas klassiska fransar  innebär att man fäster en lösfrans på en naturlig frans. Lösfransarna består av syntet material och finns olika böj, längder,färger och tjocklekar. GlowLash Stylisten gör en kundanpassad applicering dvs valet av tjocklek, längd och form bestäms utifrån hur de naturliga fransarna ser ut och vad kunden har för önskemål. Alldeles för tung lång lösfrans på en tunn naturlig frans kommer att skada fransen från roten och den kommer att lossna för tidigt.  Med GlowLash trygga och säkra teknik kan kunden bära fransförlängning år efter år utan att behöva vila sina naturliga fransar.

Fransförlängningen  håller upp till  6-8 veckor.

Fransarna har en växtcykel och växer i olika växtfaser. Där du tappar en frans, har redan en annan börjat växa ut.

Du tappar normalt 3-5 fransar om dagen. Därför behöver fransarna fyllas på var 3-4:e vecka för att behålla tätheten och snygg form.

Flares är en snabbare och billigare metod av fransförlängning, men vi avråder dig från att använda  den. Flares är en knut med fransar som limmas på flera av dina naturliga fransar samtidigt. Metoden är slitsam irriterande och smärtsam för dig som kund. Fransarna befinner sig i olika växtfaser därför ska de inte limmas ihop.