Utbildning | Glow Lash

Utbildningar

Om GlowLash

GlowLash är Södertäljes största fransskola där vi erbjuder professionella yrkesutbildningar i fransförlängning. Vi håller kurser även i Stockholm,Johanneshov.

Linda Hanna är läraren och grundaren till GlowLash. Hon har jobbat med yrket sedan 2008.
Med ett genuint intresse för skönhet har Linda under sin yrkeskarriär genomgått ständigt fortbildning inom sitt område för att hålla sig uppdaterad med det senaste inom fransförlängningen.

Med sin perfektion och sin brinnande kärlek för yrket väckte hon intresset hos många och därav massvis förfrågan om hon kunde lära ut sin teknik och kunskap.
År 2013 Startade Linda GlowLash fransskola i Södertälje som växer för varje år. Sedan år 2016 började GlowLash med utbildningar i Stockholm.

Vill du jobba med yrket som fransstylist, där du blir omtalad för ditt fina och anständiga resultat samt din kunskap och intresse?

Då ska du välja GlowLash fransutbildning.
Vi jobbar med produkter av högsta kvalite och alla våra elever får så mycket tid och stöd de behöver obegränsat tills de känner sig trygga i sin yrkesroll som fransstylist.

Vi utbildar i små grupper för att kunna ge full uppmärksamhet till varje elev. Vi har extra britsar i skolan till för elever som vill ta med egna modeller och öva på efter kursen.
Eleven kan alltid nå läraren via mobilnr och mail alla dagar för att ställa frågor om problemlösning eller andra funderingar. Vi har även en sluten Facebook grupp för alla Glowlash stylister där vi delar bilder, tips och råd med varandra.

Du är alltid välkommen att maila eller ringa vid intresse eller frågor gällande utbildningen.