Singelfransar och Volymfransar | Glow Lash

Singelfransar och Volymfransar

NYHET ! Nu erbjuder vi både singel och volymfransar i en och samma kurs !

Singelfransar

GlowLash jobbar med singelmetoden, som innebär att man fäster en lösfrans på en naturlig frans. Lösfransarna består av syntetmaterial och finns i olika böj, längder, färger och tjocklekar.

GlowLashstylisten gör en kundanpassad applicering, dvs valet av tjocklek, längd och form bestäms utifrån hur kundens naturliga fransar och ögon ser ut och vilka önskemål kunden har.

Om stylisten sätter för tunga lösfransar så riskerar man tynga ner de naturliga fransarna vilket resulterar i att de lossnar i förtid och skadar fransarna ända från roten.

Med GlowLash trygga och säkra teknik kan kunden bära fransförlängning år efter år utan att skada sina egna fransar.

Fransförlängningen håller upp till 6-8 veckor.
Fransarna  har en växtcykel och växer i olika växtfaser. Det innebär när du tappar en frans börjar en ny växa och ersätter den gamla.
Normalt tappar du  3-5 fransar om dagen. Därför behöver fransarna fyllas på var 3-4:de vecka för att behålla tätheten.

 

Volymfransar

Volymfransar är en teknik som ger ett fylligare utseende. Volymfransar är tunna och nästan viktlösa. Stylisten plockar flera fransar samtidigt i en fluffig bukett och fäster de på en naturlig frans.Volymfransar finns i olika tjocklekar. Man kan fästa mellan 2 till 15 st super tunna fransar samtidigt på en naturlig frans beroende på vilken tjocklek man jobbar med.

Volymfransar är lätta och du använder ytterst lite franslim till att fästa de. Därför är de bekväma  samt mycket skonsamma för de naturliga fransarna.

Volymutbildning  är ett måste för dem som gått singelfransar. Det finns en enorm stor efterfråga på volymfransar.

Fördelar med fransförlängning

Fördelar med fransförlängning är att slippa mascara och ögonfransböjaren.
Du får piggare ögon utan smink dygnet runt.
Fransförlängning tål vatten. Du kan duscha, bada och träna med dem.
Alla som har egna naturliga fransar kan bära en fransförlängning.
De ser och känns som ens egna naturliga ögonfransar.
Du kan antingen få ett naturligt resultat eller ett väldigt glamoröst resultat.
Fransarna  finns i varierande längder, tjocklekar, kurvor och färg.
För att kunna uppnå dina önskningar och förväntningar.
De håller länge, som mest 6-8 veckor.

Om behandlingen

Stylisten börjar med ett samråd med dig. Om det är första gången du gör en fransförlängning är det bra att börja lite försiktigt, du vet om du vill gå längre och vågar till nästa returbesök.

Du är bekvämt placerad på en sluten massagebädd. Stylisten börjar med noggrann rengöring av ögon och ögonfransar och skyddar din underkant innan du börjar programmet.

Stylisten limar en lös frans på alla naturliga franska du har. Mängden fransar som appliceras beror helt på hur många fransar du har vid den tiden. Behandlingen pågår i ca 2 timmar, det är smärtfritt och avkopplande. Ofta somnar du.

Stylisten justerar förlängningen enligt dina förväntningar på resultatet, bestämmer sedan formen, längden och de olika fransar som ska appliceras.

Efter behandling hittar du all information om hur du hanterar din franska förlängning för bästa hållbarhet och rekommenderas återbesök i 3 till 4 veckor.

 

Vårdråd / eftervårdsprodukter

Undvik kontakt med vatten, solarium och bastu inom 24 timmar efter behandling. Använd aldrig oljebaserad smink och andra oljebaserade kosmetika i ansiktet. Kudde, gnugga, tryck inte på kanten.
Använd inte ögonfransar.
Undvik schampo, balsam och hårförpackningar att dränera i dina ögon när du duschar. För att behålla volymen rekommenderas regelbundna besök var tredje vecka.

 

Följande vårdprodukter skräddarsydda för din franska förlängning finns hos din stylist

Mascara – näringsrik, oljelös, vattenlöslig
Flytande eyeliner – riktigt skarp svart eyeliner, tunn fin borste, lätt att applicera.
Makeup Remover – mot känslig hud, oljevrid, motverkar mörka cirklar.
Beläggning – en bra eftervårdsprodukt som förlänger livslängden och tar form av förlängningen. Fungerar som ett membran som klädde fransmännen och skyddar limets bindemedel mot fukt, smink, bad och andra påfrestningar.
Nourishing serum – helt naturligt kemiskt fritt serum för fransar och pannor. Innehåller 25 orientaliska örter som ökar blodcirkulationen närma hårsäckarna så att fransna blir friskare och starkare.